Krátká poselstvíVidea

Paul Washer: Moc Ducha svatého!

Mnozí dnes učí, že nadpřirozené manifestace Ducha svatého a duchovní dary utichly, a nemůžeme proto očekávat zázračné působení Ducha v našem životě. Něco takového je ovšem v rozporu s tím, co učí Bible, ale nejen Bible – i historie! Lidé skoro uctívají muže velkých probuzení, stejné muže, jejichž život byl podepsán zvláštními manifestacemi moci Ducha svatého.

O tom vypráví Paul Washer v tomto videu a povzbuzuje, abychom si od nikoho nenechali vzít podíl našeho dědictví: Naplnění Duchem svatým a jeho působení v našem životě. Paul Washer odlišuje falešné manifestace, které můžeme pozorovat v některých moderních charismatických sborech (ne všech) od pravého působení Ducha. A to je to, oč máme usilovat! Proto nedopusťte, aby vás kdokoliv okrádal o působení Ducha ve vašem životě!

Mé slovo a má zvěst nespočívaly v přesvědčivých slovech lidské moudrosti, ale v ukázání Ducha a moci, aby vaše víra nebyla založena na lidské moudrosti, ale na Boží moci.“ (1 Korintským 2:4-5).

Neboť Boží království nespočívá v řeči, ale v moci.“ (1 Korintským 4:20).

Poznámka: Zapněte si titulky.

Související články

Komentáře

  1. Thank you for registering - it was incredible and plesant all the best and all the best http://slovo-pravdy.cz ksdfsaffsdfdsds 8554037 napsal:

    Flaming Hornets

  2. Thank you for registering - it was incredible and plesant all the best and all the best http://slovo-pravdy.cz ksdfsaffsdfdsds 5516262 napsal:

    8.5

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button